Lingam massage københavn tantra par

lingam massage københavn tantra par

Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse, lyst, for at lære om yonimassagen (massage af kvindens underliv), og giver forståelse for hvordan en kvindes yoni gemmer på hendes ubearbejdede oplevelser. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni massage (indvendig massage). Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller kvinde, og som mand, får man massage af en kvinde. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er en god idé at have kalenderen parat så vi kan finde en alternativ tid til dig hvis din først ønskede tid ikke er mulig. Vores kontor/booking har åben i hverdagene mellem , men Templet er åbent for massage fra....

Sex falster porno swingerclub

Hvor langt vil jeg gå, kan jeg sige nej, hvis jeg føler for det. Vores forløb med undervisning i tantramassage fra kvinde til mand Lær at bringe din mand i kontakt med sin maskuline kerne og essens. Massagedelen af undervisningen vil være helkropsmassage uden lingammassage massage af mandens køn. Og ja, hvis det ikke er fordi en massage koster kr. Få nyheder fra TantraZone. Hvis du skal betale med international bankoverførsel beder vi dig om at lægge bankens gebyr for overførslen oveni massageprisen. Du må meget gerne gøre os opmærksomme på hvis du har særlige allergier allerede når du booker, så vi kan forberede rummet bedst muligt. Der er ikke noget, du skal have med til massagen hos os — vi har både lagner, håndklæder og hvad der ellers måtte være brug for.

lingam massage københavn tantra par

Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel du gerne vil til massage i, når du bestiller tid. . Læs mere om hvordan du booker en tid til en tantramassage her, om tantramassage til mænd her, om tantramassage til kvinder her, om tantramassage til par her, og om priser her. Ønsker du tantramassage kan du både bestille tid til behandling i København, på Møn og hjemme hos dig selv. I København tilbyder jeg tantramassage i de hyggelige og fine lokaler hos God Krop. Adressen er Bartholinsgade 15, København K. Det er primært om aftenen der er mulighed for at få tantramassage da jeg. Større forbundethed i parforholdet. Tantric massage for couples ⎥ Tantra massage for par. Når i som par har et ønske om at dykke dybere ind i jeres samvær, kan tantramassage for par være en begyndelse til at skabe en større forståelse for hinanden, styrke intimiteten i mellem jer og hjælpe jer til at vokse, som individer så.

Der bruges olie til at massere med, og mændene bruger deres hænder og arme. Der gives ikke lingam massage penis massage til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage indvendig massage hvis de har lyst til det. Enhver mand har en indre helt der kan det hele, men de har brug for den kvindelige gratis sex tv erotisk massage i odense, kærlighed, omfavnelse og sensualitet. To book a massage call or send us an email at  info tantra-temple. Tidsbestilling     Om Tantrazone.

Popular Lingam & Tantra videos

Danske lesbiske piger søger kvinde


Tid til at trække vejret og mærke efter. Jeg skal ikke være nogle misforståelser her. Der er ikke noget, du skal have med til massagen hos os — vi har både lagner, håndklæder og hvad der ellers måtte være brug for. Hvis du skal betale med international bankoverførsel beder vi dig om at lægge bankens gebyr for overførslen oveni massageprisen. Vi gør også opmærksom på at vi ikke kan drages til ansvar hvis du vælger at lade være med at søge læge eller undlader at følge lægens anvisninger. I Aarhus finder du os på Egernvej 8 i Højbjerg. Første gang er en introduktion til tantramassage, og giver forståelse for hvordan kvinden via sin egen sanselighed, kvindelighed og kærlighed kan hjælpe manden til at opleve ekstatiske tilstande i hele kroppen og føre ham ind i hans inderste væsen og kraft.

lingam massage københavn tantra par

Tantra til kvinder sex i danmark


Det er ikke altid, vi kan besvare dit opkald udenfor kontortiden, men du kan lægge en besked, og så kontakter vi dig når vi er ved tlf igen. Er begge pladser optaget, kan du i dagtimerne parkere på den offentlige parkeringsplads ved Sandbakken, kun meter fra Templet se rutebeskrivelse , eller i aftentimerne på parkeringspladsen på hjørnet af Hørhavevej og Ørneredevej og gå det lille stykke op til vores Tantra Tempel. Hvad har du i vente? Boligcious giver dig hermed lidt inspiration.

lingam massage københavn tantra par